Compania Hitachi a dezvoltat și fabricat echipamente de aer condiționat în Japonia din anii 1930. Astăzi, aparatele de aer condiționat Hitachi sunt reprezentate în multe țări ale lumii și au o reputație meritată de echipamente moderne de premium calitate .

Specialiștii Hitachi au creat primele din lume condiționere casnice și semi-industriale, echipate pentru prima dată cu funcția de dezumidificare și compresoare spirale aplicate în sistemele de aer condiționat, obținând un nivel incredibil de ridicat de eficiență energetică.
Anume la compania Hitachi a fost inventat primul în lume aparat de aer condiționat cu casetă cu patru căi, precum și tehnologia utilizată astăzi de mulți producători pentru a curăța plăcile schimbătorului de căldură «prin înghețare». Fiind un pionier al business-ului și devenind pe bună dreptate liderul acestuia, Hitachi rămâne astăzi în față și stabilește tendințe în dezvoltarea industriei.
Hitachi astăzi - este 11 fabrici de producție de echipamente climatice la nivel mondial
HAPE, Spania

Hitachi Air Conditioning Products, Brazilia

HHAW (Wuhu), China

Hitachi Air Conditioning, Filipine

Hitachi Co, Taiwan

Shimizu, Japonia

Tsuchiura, Japonia

Tochigi, Japonia

HAPM, Malaezia


Hitachi Compressor Products, China

Soluțiile tehnice unice și tehnologiile avansate stau la baza dezvoltării companiei, iar anii de experiență în producția de condiționere permite garantarea siguranței echipamentelor și a calității înalte.Istoria
În 1910, Namihei Odaira a fondat un atelier de reparații de motoare electrice, și după un timp i-a dat numele Hitachi, care se traduce literalmente ca "zori". Acest nume reflectă filozofia de bază a companiei de a ajuta oamenii și societatea prin tehnologie. Acest angajament a făcut din Hitachi una dintre cele mai mari corporații din lume.
Namihei Odaira, fondatorul Hitachi Ltd., a proiectat marca Hitachi înainte ca compania să fie fondată în 1910. El a fost încrezut că marca va reprezenta calitatea produsului și că ar putea câștiga încrederea consumatorilor.

Sisteme de climatizare HITACHI Cooling & Heating Moldova

Contact :

+373 79 00 15 00
alexcub@gaz.md
Chișinău, Moldova , Str. Pădurii, 25