Dezvoltarea și proiectarea tehnologiilor climatice moderne este un proces continuu. Se acordă întotdeauna prioritate aplicării celor mai noi tehnologii și a agenților frigorifici ecologici.

Funcția de curățare Frost Wash

«prin înghețare»
În toate seriile de split-sisteme invertoroare de perete a
noului rînd de modele seria R32 2021
X-Comfort / Sendo / Akebono Nordic / S-Premium

Curățarea schimbătorului de căldură a unității interne


Frost Washfuncție de autocurățare inovatoare a schimbătorului de căldură al unității interne prin congelare care asigură aer curat în cameră și prelungește durata de viață a echipamentului
  • 1.În timpul activității funcției Frost Wash, suprafața schimbătorului de căldură este acoperită cu picături de apă.
  • La -15°C, se formează gheață, fixând particulele de murdărie.
  • 2.Odată cu dezghețarea instantanee a gheții, toată murdăria este îndepărtată împreună cu apa în sistemul de drenaj.
  • 3.În etapa finală, schimbătorul de căldură este uscat și dezinfectat în modul de încălzire și apoi purjat în modul de ventilație pentru a egaliza temperatura.
Aer curat


Pe măsură ce aerul trece prin schimbătorul de căldură, acesta acumulează praf și bacterii. Dacă se ajunge la poluarea gravă a schimbătorului de căldură, aceasta va afecta performanța condiționerului, eficiența acestuia și va reduce calitatea aerului la ieșire.
Datorită funcției Frost Wash condiționerul dvs. se va menține mereu curat și în stare optimă, iar aerul interior va fi întotdeauna proaspăt.

Datorită funcției Frost Wash numărul de bacterii și mucegai este mai mic cu93%
Eficiența energetică
Sistemul de aer condiționat este capabil să ofere un climat interior de înaltă calitate nu numai în timpul verii, atunci când este utilizat pentru răcire, ci și în afara sezonului și chiar în timpul iernii, deoarece aparatele de aer condiționat Hitachi pot încălzi, de asemenea, aerul.
În același timp, acestea vă permit să economisiți bani, deoarece încălzirea prin aer condiționat este mai eficientă. După ce ați cheltuit 1 kW de energie electrică, puteți obține mai mult de 5 kW de căldură. Toate datorită faptului că sistemele de aer condiționat utilizează o sursă de energie regenerabilă - căldură în aer liber.
Întreaga gamă de sisteme inovatoare de aer condiționat Hitachi, rezidențial este concepută pentru a obține o eficiență energetică sezonieră ridicată, rezultând costuri de operare scăzute și facturi scăzute la electricitate.
Full DC Inverter
Compresoare de producție proprie - inima condiționerului


Hitachi are mulți ani de experiență în producția de compresoare și are propria tehnologie de producție.
Toate split-sistemele Hitachi folosesc motoare cu compresor invertor și ventilator invertor. Compresoarele sunt echipate cu un sistem electronic de control bazat pe convertoare DC cu modulație de amplitudine a pulsului (PAM DC inverter). Acest lucru garantează cel mai înalt nivel de eficiență energetică și oferă beneficii suplimentare:
✔ zgomot redus
✔ siguranță avansată
✔ nu există curenți de pornire
✔ controlul exact al temperaturii
Oțel inoxidabil

Graja pentru sănătate

Condiționerele Hitachi curăță eficient aerul de particule nocive de toate tipurile. Folosim tehnologii testate, cum ar fi utilizarea oțelului inoxidabil în seria Akebono Nordic și S-Premium. Acest lucru ne asigură cu suprafețe interne netede și rezistente la uzură pe întreaga perioadă de utilizare. Acest lucru va preveni răspândirea particulelor de praf și a microorganismelor dăunătoare. Iar curățarea aparatului de aer condiționat va fi cât mai simplă posibil.
Aplicarea oțelului inoxidabil este o soluție unică care este utilizată numai în echipamentele Hitachi, permițând menținerea condiționerului în perfectă curățenie!


Conducte de aer acoperite cu oțel inoxidabil

Suprafața interioară a eșarfei de obturator din oțel inoxidabil

Filtru de aer din oțel inoxidabil
Peretele din spate al canalului de aer din spatele ventilatorului este fabricat din oțel inoxidabil. Utilizarea acestui material protejează împotriva formării depunerilor și îndeplinește funcția de dezinfectare.
Cerceveaua jaluzelei este acoperită cu oțel inoxidabil pe partea interioară - protejează împotriva formării depunerilor, dezinfectează aerul și menține condiționerul curat.
Filtrul din oțel inoxidabil cu micro-plasă are mai multe avantaje față de filtrul din poliuretan standard. Este mult mai durabil, rezistent la depunerile cu grăsimi și ușor de curățat.

Folosit în seria
Akebono Nordic și S-Premium
Folosit în seria
S-Premium


Folosit în seria
Akebono Nordic și S-Premium și blocuri interioare de podea

Sisteme de climatizare HITACHI Cooling & Heating Moldova

Contact :

+373 79 00 15 00
alexcub@gaz.md
Chișinău, Moldova , Str. Pădurii, 25